Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat

İletişimİletişim Formu Formumehmeturalbilisim@gmail.com

Hacker Can

defa gösterilmiştir

Programlamaya başlamak isteyen herkes için %100 yerli platform!

Hacker Can öğrencilerin ana dilde kodlamayı öğrenme ve Türkçe kod yazarak yazılım geliştirme becerisi kazandırmak için hazırlanan Türkiye?nin ilk eğitim platformudur. Bu platformda okuma yazmayı bilen her öğrenci, kendi yaş grubu ve seviyesine göre programlama alanında kendini geliştirebilir. Hem Türkçe, hem İngilizce olarak kullanılabilen platformumuz öğrencilere algoritma, problem çözme yeteneği ve programlama (gerçek kod yazma) eğitimi vermeyi hedeflemektedir.

Oyun tabanlı öğrenme modeli üzerine kurgulanmış macera serisi, çizim ve stüdyo ekranları ile 6-9 yaş ve 9 yaş üstü her öğrencinin kolaylıkla istifade edebileceği keyifli bir platformdur. Eğitmenler için özel paneller, öğretim planları, sunumlar ve gerekli tüm akademik materyali sunan Hacker Can; eğitimlerin sonunda noktalama işaretlerinin ve yabancı karakterlerin en aza indirildiği CoffeeScript modelinde bir dil öğretir. Öğrenciler almış oldukları eğitimle, istedikleri dile rahatlıkla adapte olup web ve masaüstü yazılımları, mobil uygulamalar ve oyun geliştirebilirler.

Hacker Can Yapı Taşları

%100 Yerli Ürün

Pamukkale Üniversitesi Teknokent bünyesinde yerli uzmanlar tarafından geliştirilmiş onaylı bir ARGE projesidir.

Türkçe Kodlama

Yabancı dil bigisine ihtiyaç duymadan Türkçe olarak kod yazmayı öğretir. Editör ve tüm yönergeler %100 Türkçe?dir.

Oyun Tabanlı Öğrenme

Çocuğa en keyifli saatlerinde eşlik ederek oyun tadında programlamayı öğretmeyi hedefler.

Mobil Öğrenme

Akıllı telefon ve tablet entegrasyonu ile internete bağlı mobil cihazlar üzerinden öğretimi sürdürülebilir kılar.

Müfredata Uygun

Talim Terbiye Kurulu tarafından 13 Ocak 2017?de yayınlanan Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi müfredatına giren ilk yerli yazılımdır.

Gerçek Programlama Eğitimi

Kodlama dili olarak İngilizce tercih edildiği takdirde C tabanlı dillerin tamamına yatkın bir söz dizimi öğretir.

Algoritma ve Problem Çözme Yeteneği

Kolaydan zora sıralanmış bölümlerde problemin çözümü için gerekli algoritmayı geliştirmeyi öğretir.

FeTeMM (STEM) Eğitimi

Sayısal zeka, analitik düşünce, problem çözme ve benzeri çok sayıda yetenek kazandırarak FeTeMM (STEM) eğitimini destekler.

Kaynak: http://egitimcantasi.com/bb_project/hacker-can/
            Ozan FİLİZ - Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü'nde araştırma görevlisi ve doktora öğrencisi.

RESİMLERRESİMLER
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,0156