Şifremi Hatırlat Şifremi Hatırlat

İletişimİletişim Formu Formumehmeturalbilisim@gmail.com

Google Docs

defa gösterilmiştir

Google Dokümanlar, siz ve öğrencilerinizin anında ve güvenli bir şekilde çevrimiçi depolama ve paylaşımda bulunmalarını sağlayan çevrimiçi kelime işlemci, e-tablo ve sunum uygulamalarını içeren bir araçtır. Yeni dokümanlar sıfırdan oluşturabilir veya mevcut dokümanları, e-tabloları ve sunuları yükleyebilirsiniz. İndirilecek bir yazılım yok ve tüm çalışmalarınız çevrimiçi olarak güvenli bir şekilde saklanır ve herhangi bir bilgisayardan erişilebilir.

Öğrenciler ve Öğretmenler Google Dokümanlar?ı Nasıl Kullanabilir?

Google Dokümanlar?ın paylaşım özellikleri, siz ve öğrencilerinizin dokümanlara kimlerin erişebileceğini ve düzenleyebileceğini ayarlamanızı sağlar.

Öğretmenler, Google Dokümanlarını yaklaşmakta olan ödevlerle ilgili duyuruları yayınlamak ve öğrencinin bir ödev üzerinde çalışırken kaydını izlemek için kullanıyor. Düzeltmeler geçmişi sayesinde, kimin görevine ne zaman katkıda bulunduğunu açıkça görebilirsiniz

Öğrenciler, Google Dokümanlarının kendilerini düzenli tutmalarına ve görevlerinin üstünde durmalarına yardımcı olabileceğini görecektir. Çalışmalarını asla unutmamak zorunda kalmazlar; Otomatik olarak gerçekleşir. Diğer öğrencilerle aynı yerde değilken çevrimiçi olarak işbirliği yapmak kolaydır; öğretmenlerden, ailelerden, akrabalarından ve kolayca geri bildirim alabilir ve her yerden her zaman güncellemeleri alabilirsiniz. Ve çocuklar, ödevlerinin nasıl geliştiğini ve kimlerin nasıl yardımcı olduğunu görmek için gözden geçirme geçmişine dönebilir.

Google resmi dokümanlar tanıtım videosudur.
RESİMLERRESİMLER
YORUM GÖNDERYORUM GÖNDER
  Adınız Soyadınız :
  Mesajınız :
Not : Lütfen küçük harf kullanınız. Maksimum 500 karakter

Önemli Not : Gönderilen mesajlar sistem tarafından kayıt altına alınmakta olup site yöneticileri tarafından görülmektedir. Lütfen bu hususa dikkat edelim ve başkalarını rahatsız edici mesajlar göndermeyelim.
Sayfa Üretim süresi :0,0156